Szállítás

Szállítás

 

*A megrendelt termékek szállítása:

A termékek melyek készleten vannak, azokat a TenisAxyall lerakatából 24-48 őrán belül küldjük a megendelőnek (Egy nap rátevődik azon rendelésekhez, melyek kivitelezést igényelnek).

 

*Az alábbi szállítási mód áll rendelkezésére: 

-Magyarországra azok a megrendelések melyek nem haladják meg a 35.000 forintot a szállítási díj 2.000 forint lesz. Azok amelyek meghaladják a 35.000 forintot a szállítás ingyenes.

 -A csomagokat Magyarország egyik legnagyobb csomagszállító szolgáltatójával, a GLS futárszolgálattal küldjük.

 

 *Szállítási határidők:

A termék részletes leírása mellett, ahol az ár, márka és a modell jelenik meg, ott információt talál a termékek elérhetőségéről is, éspedig a következők szerint:

-késztel információ (a lerakatban) - a termék az ellátoink raktárában van, szállítása 1-2 munkanapon belül kerül sorra; a pontos szállítási időpontot telefonon fogja közölni honlapunk egyik képviselője;

-6-8 nap határidő - ezen termékek szállítása különbözik a modelltől, ezért e-mailben fogjuk közölni a határidőt miután megkapjuk a rendelését online. 

-nincs raktáron (elfogyott) - egyelőre ezek a termékek hiányoznak a beszállítóink raktárból és nem megrendelhetőek.

A leltár frissítésére rendszeresen sor kerül, de előfordulhatnak olyan esetek is amikor a készlet információ nem felel meg a beszállítóink készletével. Ezekben az esetekben telefonon vagy e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot az ügyféllel, hogy megfelelően közölhessük a szállítási határidőt.