adidas - Barricade US Series T-Shirt Tricou Tenis Barbati negru/galben auriu


  • 9,084Ft 18,867Ft
  • Elérhető:5-7 nap
  • Cikkszám: 544010143000

Lehetséges választások
Győzelemre hívás!

Kérdés nélkül: érezd jobban felkészülve magad arra, hogy a pályára lépj, ezzel az adidas - Barricade US Series T-Shirt trikó segítségével.

Az atlétikus design-ja a  ClimaCool technológiával finomítva, egy kulcs fontosságú összetevő arra, hogy ez a trikó egy kifogástalan megjelenést és maximális kényelmet ígérjen.  A speciális varrások, a váll részénél, úgy vannak kidolgozva, hogy megelőzzék a lehetséges bőr irritációt, amely a súrlódástól alakulhat ki, ugyanakkor egy különleges tartást is ad az ujjaknak, mely teljes mozgásszabadságot nyújt. A kivágások, amelyek lézeres technológiával vannak megvalósítva a váll és a hát tájékán, egy kiegészítő szellőzést ígérnek, amely nagyon hasznos a játék során.  

A híres három csíkos adidas márka logó a kar részén található, mely kontrasztos színben van feltüntetve. Ez, a mellkason levő logóval együtt  jelenti a csúcsot a magas szintű kivitelezésben. 

Győztesek számára!

Technológia:

ClimaCool: szerves anyagok kombinációja , nyitott részekkel és integrált csatornákkal, melyek egy légáramlatot és ezzel együtt nagyobb kényelmi szintet ígérnek. A meleg és a nedvesség el lesznek irányítva, a kényelem így biztosítva lesz a pretenciós mozgásoknál is. 

 

TULAJDONSÁGOK
Kollekció adidas Barricade
Termék Tenisz trikó
Nem Férfi
Anyag 80% Poliészter (PES)
20% Elasztán
Elsődleges szin Fekete
Másodlagos szin Sárga
Tehnológia ClimaCool
ATP játékos Jo-Wilfried Tsonga
RRP 50,00 €